Електрически тротинетки

Технологичната революция доведе до изобретяването на множество „умни“ /смарт/ аксесоари, които да улесняват ежедневния живот на хората, като сред най – популярните и търсени смарт продукти са смарт часовниците и оксиметрите.

В СЕКЦИЯТА ЩЕ ОТКРИЕТЕ:

Разнообразие от различни модели водоустойчиви и прахоустойчиви смарт часовници с разнообразни спортни режими и множество удобни функции, като измерване на пулс, кръвно налягане, сатурация, броене на стъпки, време за спорт, управление на обажданията и много други.

В секцията ще намерите и пулс – оксиметри, които измерват пулса и сатурацията (кислородното насищане в кръвта) на ползвателя в реално време.

Продуктите предлагани в тази секция не представляват медицински изделия и данните от тях не могат да се използват за поставяне на медицинска диагноза. Това е възможно само след консултация с компетентен специалист – лекар чрез назначаване на медицински изследвания според оплакванията.

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ SMARTMOVE.BG

При нас ще откриете качествени автоаксесоари – топка за скорости, маншон, комплект топка с маншон, емблема за преден и заден капак, комплект капачки за джанти и спортни педали на достъпни цени.
Богатият ни и разнообразен опит в доставката и търговията с качествени автоаксесоари ни помага винаги да бъдем в крак с изискванията на феновете и техните предпочитания за вътрешния и външен дизайн на любимия им автомобил.
За по – лесно и удобно търсене, използвайте нашите филтри, разпределени по марки, модели и цени.

ЗАПИШЕТЕ СЕ ДА ПОЛУЧАВАТЕ НОВИНИ ОТ НАС

Благодарим Ви! Вие успешно се записахте за нашите новини.
Възникна грешка. Моля, опитайте отново по-късно.