KUGOO Kirin S4 Електрическа тротинетка

1,099.99 лв. 1,200.00 лв.
Код на продукта: Kugoo s4
Наличност: В наличност

KugooKirin S4 пренася концепцията за придвижване с тротинетка на друго ниво. Нищо не изглежда твърде много или твърде тежко за това необикновено превозно средство. KugooKirin S4 може да се управлява с максимална скорост до 35 км/ч, на разстояние до около 40 км. И съотношението цена/качество е в перфектен баланс.

KugooKirin S4 е оборудвана с 10-инчови пневматични гуми, така че всяко каране става супер комфортно, а батерията с капацитет 360WH ви спестява от всякакви притеснения относно автономността. Максималната товароносимост на електрическата тротинетка е максимум 120 кг.

Новата електрическа тротинетка се предлага с огромен цифров, изключително ясен дисплей. Така ще можете да разберете с един поглед най-важната информация като оставащата автономия, скорост на пътуване или изминато разстояние. KugooKirin S4 може да се използва по пътища с ъгъл на наклон до 15 градуса. И добрите новини не спират дотук. Задвижва се от мощен 350W  мотор и има рамка, изработена от устойчива на корозия и окисляване сплав.

Трябва да се помни, че е оборудвана с ABS спирачки, система за възстановяване на енергията и 3 скоростни режима, за да имате най-комфортното каране.

KugooKirin S4 е оборудвана с 350W мотор, голям цифров екран, електронна ABS система и 10 инчови пневматични гуми

10-инчовите пневматични гуми осигуряват по-комфортно каране благодарение на превъзходния режим на поглъщане на удара. А големият цифров дисплей с ясно показана информация улеснява управлението на тротинетката. Освен това има автономия до 40 км, така че животът ви ще стане по-лесен. Освен това е оборудвана с електронна ABS система, както и механична дискова спирачка. Така карането на тротинетката KugooKirin S4 е по-безопасно дори при скорост от 35 км/ч.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!