KUGOO KIRIN S1 PRO ЕЛЕКТРИЧЕСКА ТРОТИНЕТКА

849.99 лв.
Код на продукта: KUGOO KIRIN S1 PRO
Наличност: В наличност

Електрическата тротинетка KUGOOKirin S1 Pro ви предлага свободата да се движите лесно и бързо, където пожелаете, дори ако живеете или работите в претъпкан град, с адски трафик. С помощта на такова превозно средство вече няма да бъдете затруднени от графика на градския транспорт, отивайки до бара с личния си автомобил или такси. И ще се отървете от притесненията да пътувате до и от офиса в тълпи от автобуси, тролейбуси или метро.

KUGOOKirin S1 Pro е електрическа тротинетка, която ви позволява да пътувате бързо и безопасно по всяко време, без никакви проблеми. Нищо не може да ви спре да се наслаждавате на усещането за свобода, което изпитвате всеки път, когато използвате KUGOOKirin S1 Pro.

 

 

Мощен 350 W мотор

KUGOOKirin S1 Pro е оборудвана с мощен, безчетков 350 W двигател, който осигурява максимални скорости до 30 км / ч. Тя разполага с най-новите технологии, супер оптимизирана е, така че пътуванията с KUGOOKirin S1 Pro са приятни и гладки. Тя предлага подобрено изживяване при високи скорости.

  

Щедра батерия

KUGOOKirin S1 Pro е оборудвана с щедра 18650 литиево-йонна батерия, 36V / 7.5Ah, която предлага обхват до 30 км (с едно зареждане).

  

Висока защита

Отделението, в което е поставена батерията, е изключително добре изолирано. Ето защо KUGOOKirin S1 Pro има клас на защита IP45, от капки вода (при нормални работни условия) няма да достигне батерията.

  

Гаранция с двойна спирачка

Електронната спирачка от последно поколение осигурява ефективно спиране и бърза реакция. А механичната спирачка е лесна за използване и също толкова ефективна. И тъй като знаете колко бързо можете да спрете, сега можете да се наслаждавате без колебание на всяко пътуване, което правите с KUGOOKirin S1 Pro.

Предна гума: Електромагнитна спирачка

Задна гума: Крачна спирачка

Лесно абсорбира ударите

Изключително здрави джанти

  

8 ” гуми тип "пчелна пита"

Лесно поемат ударите 

Стойте далеч от гумите, базирани на камера, които могат да ви причинят главоболие. Специалният профил на гумите увеличава степента на практичност и безопасност на тротинетката. Плътната, здрава гума има повишена устойчивост, проектирана за продължителна употреба. Дизайнът тип "пчелна пита" позволява отлична абсорбция на удари.

  

LED панел

Винаги сте информирани за състоянието на скутера. Ниво на батерията, предавка и изминато разстояние, цялата тази информация е с едно натискане на бутон. Задръжте червения бутон за 1 секунда и тротинетката ще бъде пусната в действие. А натискането за 3 секунди ви позволява да спрете тротинетката. Едно натискане на бутона, докато скутерът е включен, ви позволява да превключвате предавките.

Скорост 1: 12 км / ч,

Скорост 2: 20 км / ч,

Скорост 3: 30 км / ч.

  

Стоп светлина  

Червената предупредителна лампа е прекрасен декоративен обект, когато потребителят не спира. При натискане на спирачката стоп светлината светва и мига. Така ще бъдат предупредени както превозните средства, така и пешеходците отзад.

  

Нехлъзгащи се дръжки

Дръжките, покрити с гумен материал, ви предлагат не само захващане, но и удобство, което гарантира на тротинетката по- голяма маневреност.

  

Щедра платформа

Тротинетката е оборудвана с впечатляваща платформа с размери 149x95 мм, върху която можете да подпрете краката си по време на пътуване. Поради щедрото пространство, не е нужно да се притеснявате за подхлъзване или загуба на равновесие.

  

Преносимост

KUGOOKirin S1 Pro е сравнително лека, тежи по -малко от 14 кг, лесно се сгъва, качества, които значително увеличават преносимостта ѝ. Което означава, че няма да се притеснявате за транспортирането или съхраняването, ако ситуацията го изисква.

 
  

Оптимално решение за различни проблеми

KUGOOKirin S1 Pro е оптималното и безопасно решение за изминаване на разстоянието от метрото до офиса или за пресичане на града за бизнес среща или с приятели. Тя ви позволява да пътувате удобно всеки път.

 
  

Двойна амортисьорна система (на двете колела)

Тротинетката е оборудвана с амортисьори с пружинна, което означава, че ще имате плавни пътувания всеки път, когато я използвате. Дори когато пътищата не са в най -добро състояние.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!